Медіа Інформаційний Гід

Товари для вашого здоров’я – де і як обирати

Великий вибір виробів цієї категорії представлений в магазині ортопедичних товарів https://ortocomfort.ua/ua/. Про які саме товари йде мова і як їх правильно вибрати – говоримо далі.

Бути здоровим – це реально

Велика група виробів, яким варто приділити увагу, – ортопедичні товарі. До них відносять:

Наступна категорія – медична техніка для індивідуального використання. До неї входять:

Також варто згадати антиварикозний та антицелюлітний компресійний трикотаж різного ступеню компресії – шкарпетки, гольфи, панчохи, колготи. А ще – масажери, аплікатори, домашні тренажери, пристрої для підрахунку пройдених кроків, витрат калорій, частоти сердечних скорочень, лікувальні косметичні засоби, спортивне харчування та багато іншого, що робить ваше життя комфортним, безпечним та контрольованим.

Як обирати товари для здоров’я?

Більшість з перерахованих вище засобів, пристроїв та пристосувань підбираються індивідуально після консультації з лікарем. Наприклад, ортопед, реабілітолог, травматолог, фізіотерапевт або хірург визначає, який саме ортопедичний виріб потрібний пацієнту та робить відповідне призначення. Ступінь компресії для профілактичної або лікувальної білизни визначає флеболог або судинний хірург, виходячи зі стадії наявної патології та поточного стану хворого.

Кардіолог після обстеження наголосить на необхідності придбання тонометра для регулярного вимірювання тиску, ендокринолог – глюкометра для щоденного контролю рівня цукру. А невролог порекомендує масажер або аплікатор, який зменшить інтенсивність болів у спині.

Якщо ж ви вирішили купити певний товар самостійно, обов’язково скористуйтеся допомогою продавця-консультанта безпосередньо у салоні. 

Вибираємо магазин товарів для здоров’я

Важливо не тільки що, але й де купувати. Зазвичай пересічна людина звертає увагу на асортимент, наявність потрібної позиції та її ціну. У нашому випадку цього недостатньо. Ось декілька порад, які допоможуть прийняти правильне рішення:

Отже, користуйтесь цими порадами – вони дозволять отримати саме те, що піде на користь і не дасть приводу жалкувати за марно витраченими коштами.

Вийти з мобільної версії сайту