Site icon Медіа Інформаційний Гід

З полону звільнено ще 49 українців, – ексклюзивне відео СБУ

З полону звільнено ще 49 українців, – ексклюзивне відео СБУ

З полону звільнено ще 49 українців, – ексклюзивне відео СБУ. Джерело: 24 Канал.

У результаті чергового обміну полоненими ще 49 українців та українок повернулися додому. Ця подія стала важливим кроком на шляху звільнення тих, хто перебуває в російському полоні.

Серед визволених є 15 військовослужбовців легендарного полку «Азов», причому більшість із них – жінки. Керівниця патронатної служби полку підтвердила цю інформацію, зазначивши, що ці захисники України провели в неволі понад два роки, переживаючи важкі умови утримання, повідомляє MigNews з посиланням на джерело Київ Оперативний.

За словами військових, сам процес етапування був оповитий таємницею. Їм не повідомляли, куди їх везуть, і впродовж тривалого часу вони залишалися в невідомості щодо своєї долі. Лише під час руху стало зрозуміло, що їх доставляють на батьківщину, і саме тоді в серцях цих сміливих людей з’явилася надія на довгоочікуване повернення.

https://mignews.com.ua/wp-content/uploads/2024/09/1000014127.mp4

Цей обмін став черговим важливим кроком у боротьбі за життя та свободу українських воїнів, які захищають свою країну від агресії. Звільнення кожного полоненого – це великий моральний успіх для всієї нації, адже це не лише порятунок життя конкретних людей, але й демонстрація міжнародної солідарності та непохитної рішучості України не залишати своїх громадян на самоті в складних обставинах.

Попереду залишається чимало роботи зі звільнення всіх полонених, але кожен такий обмін наближає Україну до дня, коли всі її захисники повернуться додому.

Раніше стало відомо, що у Курській області ЗСУ взяли в полон бійців підрозділу «Ахмат».

Вийти з мобільної версії сайту