Site icon Медіа Інформаційний Гід

ЦВК видала постанову, яка вказує на підготовку до виборів. Хто може стати наступним президентом?

ЦВК видала постанову, яка вказує на можливу підготовку до виборів

ЦВК видала постанову, яка вказує на можливу підготовку до виборів. Джерело: 5 Канал.

Нещодавно Центральна виборча комісія (ЦВК) України видала постанову, що свідчить про підготовку до майбутніх виборів в країні. Про це в ефірі програми Ранок.LIVE повідомила народна депутатка від партії Всеукраїнське об’єднання «Свобода» Оксана Савчук, пише MigNews.

Савчук пояснила, що постанова ЦВК, прийнята 20 вересня, стосується впорядкування та зміни виборчих дільниць. На даний момент виборчі дільниці сформовані за результатами останніх місцевих виборів 2020 року. Однак, через бойові дії на території України, деякі з цих дільниць стали недоступними або зруйнованими.

https://mignews.com.ua/wp-content/uploads/2024/09/1000014785.mp4

Вона зазначила:

ЦВК має провести аналіз чинного стану, щоб зрозуміти, які дільниці залишилися і як їх потрібно змінити.

Незважаючи на рішення відкласти вибори до завершення війни, існують чутки про можливість призначення президентських виборів на 2025 рік. Як стверджує видання The Economist, це рішення може бути пов’язане з бажанням президента Володимира Зеленського зміцнити свою владу в умовах політичної нестабільності.

Голова політичної партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко також підтвердила, що політичний процес в Україні вже активно розпочався. Згідно з інформацією, опублікованою у виданні The Economist, одним із потенційних суперників Зеленського на виборах може стати Валерій Залужний, колишній головнокомандувач Збройних сил України.

Нагадаємо, що зараз активно обговорюються вибори в США. Дізнайтесь, хто із претендентів може перемогти.

Вийти з мобільної версії сайту