Site icon Медіа Інформаційний Гід

Як використовувати Meta AI і в яких країнах він доступний у 2024?

Як використовувати Meta AI і в яких країнах він доступний у 2024?

Багато компаній зараз прагнуть використовувати технології штучного інтелекту, Джерело: Meta

Оскільки штучний інтелект захоплює цифровий простір, компанія Meta, що належить Марку Цукербергу, нещодавно випустила свій власний чат-бот Meta AI. Доступний у застосунках соціальних мереж і в Інтернеті, конкурент ChatGPT допомагає користувачам орієнтуватися в усьому: від рекомендацій ресторанів і складання маршрутів подорожей до порад щодо моди, ідей з декору будинку і багато чого іншого. Але як використовувати Meta AI?

Не хвилюйтеся. MigNews підготував докладний посібник про те, як використовувати чат-бота Meta AI в Instagram, WhatsApp, Facebook і Messenger, а також у яких країнах він доступний.

Що таке Meta AI?

Meta AI – це безкоштовний розмовний АІ-асистент для таких застосунків, як Facebook, Instagram, WhatsApp і Messenger.

Технологічний гігант уже запустив Meta AI у 22 країнах за межами США. Серед них Австралія, Канада, Гана, Ямайка, Малаві, Нова Зеландія, Нігерія, Пакистан, Сінгапур, Південна Африка, Уганда, Ямайка. Нещодавно він став доступний в Аргентині, Чилі, Колумбії, Еквадорі, Мексиці, Перу та Камеруні. Ви також можете взаємодіяти з Meta AI у WhatsApp, Instagram, Messenger і Facebook новими мовами: французькою, німецькою, хінді, італійською, португальською та іспанською.

На жаль, поки неясно, коли він з’явиться в Україні. Meta каже, що не збирається зупинятися на досягнутому і розширити доступ.

Створений на базі Llama 3, Meta стверджує, що її чат-бот є «провідним у світі помічником зі штучним інтелектом». Складні міркування, виконання інструкцій, розв’язання тонких проблем і візуалізація ідей – Meta AI здатний на все.

Функція Meta AI «Imagine» допомагає створювати зображення з тексту в режимі реального часу. Щойно ви почнете набирати текст, з’явиться зображення, яке змінюватиметься з кожним набором букв, втілюючи ваші ідеї в життя. За допомогою чат-бота ви можете анімувати вподобані зображення, перетворити їх на GIF-файли та багато іншого. Щоб скористатися цією функцією, просто введіть ‘/imagine’, а потім свою візуальну ідею і побачите, як чат-бот творить диво.

Meta AI це додатковий сервіс, який може відповісти на наші запитання, навчити нас чогось або допомогти нам з новими ідеями, Джерело: Meta

Як використовувати Meta AI в Instagram?

Якщо ви перебуваєте в зазначених вище країнах, в Instagram ви можете взаємодіяти з Meta AI через DM або через стрічку пошуку.

Щоб використовувати Meta AI через DM, виконайте такі дії:

Щоб використовувати Meta AI у своїй стрічці пошуку, виконайте такі дії:

А ви знали, що в Інсті можна приховати, що ви в мережі? Не втрачайте цю можливість захистити себе від зайвого спілкування.

Як застосовувати Meta AI у WhatsApp?

Щоб використовувати Meta AI в груповому чаті WhatsApp, виконайте такі дії:

Щоб використовувати Meta AI у WhatsApp web, виконайте такі дії:

Як використовувати Meta AI на Facebook?

Як застосовувати Meta AI в Messenger?

Хочете швидко видалити відразу кілька своїх публікацій на Facebook? Дотримуйтесь цих простих кроків.

Вийти з мобільної версії сайту