Медіа Інформаційний Гід

Як видалити сторінку Facebook з комп’ютера і на пристроях Android/ iOS

Профілі у Facebook призначені для особистого використання, Сторінки — для підприємств, організацій або будь-якого комерційного використання, Джерело: unsplash.com

Хочете провести чистку соціальних мереж? Позбутися непотрібної бізнес-сторінки або фан-сторінки Facebook? Або просто зав’язали з Facebook? Ви потрапили за адресою. Хоча сторінки Facebook є потужним інструментом для створення вашого бренду/бізнесу, розширення аудиторії та управління професійною присутністю, вони часто застарівають або більше не потрібні. На щастя, процес, як видалити сторінку Facebook з комп’ютера або телефону швидкий і простий.

MigNews склав для вас покрокове керівництво, щоб це не зайняло у вас багато часу.

Профіль Facebook проти сторінки Facebook: у чому різниця?

Профіль Facebook – це приватний акаунт, який зазвичай використовується для зв’язку з родиною або друзями. Він належить одній людині і відображає її фотографію, дату народження, освіту, місце роботи та інші особисті дані. Профіль призначений виключно для розважальних цілей. Ви можете писати про свої недавні подорожі, спілкуватися з людьми зі списку друзів через Facebook Messenger, публікувати статуси, історії тощо.

Сторінки у Facebook часто створюються компаніями, щоб налагодити контакт із потенційними клієнтами та розширити сферу свого впливу. Часто сторінки створюються для проведення спеціальних кампаній з продажу, як фан-сторінки різних знаменитостей/груп або як офіційні довідники популярних особистостей, включно з політиками, бізнес-магнатами і знаменитостями. Коли ви ставите лайк або стежите за сторінкою на Facebook, ви починаєте бачити оновлення з цієї сторінки у своїй стрічці.

Видалення і деактивація сторінки Facebook

Ви можете або видалити, або деактивувати сторінку Facebook. Видалення сторінки – це радикальний захід, який призводить до постійного видалення сторінки і втрати даних після закінчення 30-денного періоду. У той час як деактивація – це тимчасова перерва. Коли ви деактивуєте сторінку Facebook, вона стає прихованою від сторонніх очей. Однак ви завжди зможете використовувати її в майбутньому, просто активувавши знову.

Як видалити сторінку Facebook з комп’ютера

Зверніть увагу, що ви все ще можете скасувати видалення протягом 30 днів. Щоб скасувати видалення своєї сторінки у Facebook, виконайте такі дії:

Використовуєте Айфон? Виявляється, ваш телефон може допомогти вам правильно випрати речі. Ось яким чином.

Як видалити сторінку Facebook не з комп’ютера, а на пристроях Android/ iOS?

Як видалити сторінку Facebook з комп'ютера і на пристроях Android/ iOS
Якщо вам набридла сторінка у Facebook або ви не хочете більше просувати бізнес у цій соцмережі, ви можете видалити сторінку, Джерело: unsplash.com

Як видалити з комп’ютера або телефона сторінку Facebook, створену кимось іншим?

Хоча зазвичай тільки адміністратори мають право видаляти сторінки Facebook, в особливих випадках ви можете звернутися до довідкового центру Facebook, щоб ініціювати цей процес. Така ситуація виникає, коли хтось зловмисно створює сторінку про вас або вашу організацію і поширює через неї неправдиву інформацію, що вводить в оману. Якщо ви потрапили в таку ситуацію, виконайте такі дії:

А ви знали, що є суперпростий спосіб зробити ваші Рілси популярнішими? Використовуйте для них таку музику.

Вийти з мобільної версії сайту