Site icon Медіа Інформаційний Гід

Як підключити інтернет без світла: поради від Мережі Ланет

Сьогодні українці щодня стикаються з безліччю випробувань, одним із яких є регулярні відключення світла.

Проте життя триває, а для задоволення більшості повсякденних потреб необхідний стабільний доступ до інтернету. Тож, щоб продовжувати віддалено працювати та навчатися, спілкуватися з близькими та завжди залишатися на зв’язку, слід уже зараз забезпечити себе енергонезалежним інтернетом. Насправді підключити інтернет, який працює без світла, набагато простіше, ніж це здається на перший погляд. І надійний провайдер Мережа Ланет радо допоможе вам у цьому.

Живлення роутера для Ethernet-підключення

Відсутність електропостачання може спричинити серйозні проблеми, особливо якщо ви працюєте або навчаєтеся з дому. Найкращим способом уникнення цього є користування послугами надійного інтернет-провайдера без світла. Наприклад, таку можливість своїм абонентам надає Мережа Ланет.

Ethernet-підключення є одним із найбільш поширених і надійних способів підключення до домашнього інтернету без світла, але воно потребує постійного живлення роутера. Зробити це можна такими способами:

Звісно, все це можливо лише за умови, що ваш провайдер надає кабельний інтернет під час відсутності електроенергії.

Підключення оптоволоконного інтернету

Ще один варіант — це підключення оптоволоконного інтернету, якщо у вашому будинку є така можливість. Інтернет за технологією PON забезпечує більш високу швидкість і стабільність з’єднання, як порівняти з традиційними методами підключення.

Як і у випадку з Ethernet-роутером, вам доведеться забезпечити резервне живлення для оптоволоконного ONU-модема та роутера. Найпростіший спосіб — підключити обладнання до UPS, що забезпечить його безперебійну роботу за умови відсутності електропостачання. Для короткочасного використання можна також застосовувати повербанки з відповідними перехідниками.

Якщо ви не знаєте, як підключити інтернет без світла, не слід хвилюватися, адже це максимально просто:

Забезпечте себе стабільним, швидким та енергонезалежним інтернетом уже зараз. Для цього замовте підключення високоякісних послуг від провайдера Мережа Ланет, скориставшись вказаними контактами:

м. Київ, просп. Берестейський, 95

info@lanet.ua

(044) 500-03-03

Вийти з мобільної версії сайту