Медіа Інформаційний Гід

Премаркет Hamster Kombat (HMSTR) на Gate.io: ще одна біржа запустила PreMarket ціна вже 0,28$ за 1 HMSRT

Премаркет Hamster Kombat (HMSTR) на Gate.io: ще одна біржа запустила PreMarket ціна вже 0,28$ за 1 HMSRT

14 червня 2024 року платформа Gate.io оголосила про запуск передринкової торгівлі для нових токенів Hamster Kombat (HMSTR). Це важлива подія для інвесторів та користувачів платформи, які мають можливість раніше за інших придбати нові токени та почати торгівлю ще до їх офіційного лістингу.

Графік доставки

Для детальної інформації щодо часу доставки зверніться на торгову сторінку.

Посилання на сторінку передринкової торгівлі: https://www.gate.io/pre-market/HMSTR

Примітка: завжди дотримуйтесь графіку доставки та завершуйте операції вчасно. Порушення графіку може призвести до втрати застави.

Про Hamster Kombat (HMSTR)

Hamster Kombat — це гра, що поєднує заробіток одним натисканням з симуляцією криптовалютної біржі. Гравці виступають у ролі генеральних директорів криптовалютної біржі, завдання яких — розвивати її до нових висот у світі хом’яків. Гравці натискають золоту монету для заробітку монет, які використовуються для покращення біржі.

Офіційний веб-сайт | Whitepaper
Максимальний запас HMSTR: 10 000 000 000

Що таке передринкова торгівля Gate.io?

Передринкова торгівля Gate.io — це позабіржовий (OTC) торговий сервіс, який дозволяє інвесторам купувати і продавати нові токени до їх офіційного лістингу. Цей сервіс дає можливість користувачам встановлювати ціни та здійснювати торгівлю токенами за очікуваними курсами до початку публічної торгівлі.

Яка ціна HMSRT?

Вартість одного токена HMSTR вже зараз доходить до позначки 0.28$. Ось вашій увазі графік торгів за останні 24 години:

Яка ціна HMSRT?

Ключові переваги передринкової торгівлі

Передринкова торгівля дає інвесторам можливість потенційно купувати трендові токени за нижчою ціною порівняно з ринковою ціною, забезпечуючи конкурентну перевагу в ціноутворенні.

Як проводити передринкову торгівлю?

На платформі Gate.io трейдери можуть купувати або продавати токени до їх офіційного розміщення. Трейдери можуть бути виробниками, створюючи замовлення із заданими цінами, або учасниками, які відповідають активним замовленням. Додаткову інформацію можна знайти в Посібнику для початківців з ринкової торгівлі.

Примітка: і покупець, і продавець повинні сплатити комісію за торгівлю заздалегідь. Продавці також сплачують заставу, щоб забезпечити своєчасний розрахунок. Застава повертається після успішної доставки. Усі транзакції оцінюються в USDT.

Розглянемо дві ролі в передринковій торгівлі:

Примітки:
1. Лише невиконані замовлення можна скасувати, після зіставлення з контрагентом замовлення не можна скасувати.
2. Невиконані замовлення будуть автоматично скасовані після завершення передринкової торгівлі.

Пояснення термінів

Проект Hamster Kombat продовжує активно розвиватися, і незабаром планується листинг токенів. Наприклад нещодавно біржа Kucoin також оголосила про премаркет токенів HMSTR. Очікується, що торги розпочнуться на різних криптовалютних біржах через місяць. Нижче наведені декілька бірж, які можуть підтримати листинг Hamster:

Також пропонуємо вашій увазі схожі на Hamster Kombat проєкти, які можливо також стануть криптовалютою:

Вийти з мобільної версії сайту