Медіа Інформаційний Гід

Повернення культової іграшки 90-х: що нового в Tamagotchi?

Повернення культової іграшки 90-х: що нового в Tamagotchi? Джерело: Stem.

Через 20 років після того, як японський виробник іграшок Bandai вперше з’явився у дитячих магазинах, Tamagotchi офіційно повертається, повідомляє MigNews з посиланням на джерело BBC News.

Компанія Bandai щойно перевипустила популярного віртуального улюбленця 90-х у шести оригінальних кольорах, викликавши массу ностальгії. Тепер Tamagotchi відкрила свій перший магазин у Великій Британії – віха, якої вона навіть не досягла під час свого розквіту в 1996 році.

Лондонський магазин, розташований на ринку Камден. Джерело: BBC News.

Наразі іграшку також можна придбати в японських магазинах або онлайн через Amazon Japan за 1900 ієн (14 фунтів стерлінгів або 17 доларів США).

Хоча Bandai залишився вірним оригінальній естетиці, нова версія портативних яєць приблизно вдвічі менша за оригінальну версію. Вона все ще виглядає так само – яскраве яйце з маленьким цифровим екраном і кнопками, але справжня іграшка має набагато більше функцій. Прія Джадея, бренд-менеджер Tamagotchi, сказала:

Тепер ви можете зв’язуватися з друзями, ви можете грати через Wi-Fi і завантажувати різні предмети, і це справді допомогає з відчуттям нудьги, яке ви могли отримати від деяких попередніх моделей.

Вважається , що з моменту появи іграшок у 1996 році по всьому світу було продано 
понад 76 мільйонів культових цифрових домашніх тварин.

Дізнайтесь, що таке підліткові акаунти в Instagram і коли вони з’являться.

Вийти з мобільної версії сайту