Медіа Інформаційний Гід

Oppo анонсувала випуск бюджетного смартфона Oppo A3 із Snapdragon 6s Gen 1

Виробникам у межах лінійки неодноразово вдавалося досягати балансу між вигідною вартістю та сучасними стандартами технологічності. Про те, чим цікава новинка, варто поговорити детальніше.

Основні характеристики Oppo A3

Модель отримала такі специфікації:

  1. Дисплей. LCD-екран має діагональ 6,67 дюйма, роздільну здатність 1600 x 900 та частоту оновлення 90 Гц. Співвідношення екрана до решти корпусу становить 89,9%, а яскравість дисплея — 1000 ніт.
  2. Звук. За потреби чітко чути співрозмовника під час телефонного дзвінка можна активувати режим Ultra Volume, що збільшує гучність на 300%. Завдяки цьому фоновий шум не вплине на якість розмови.
  3. Акумулятор. Модель Oppo A3 обладнана батареєю на 5100 мА·год та підтримує запатентовану технологію швидкої зарядки 45 Вт SuperVOOC. Як заявляють представники бренду, у такому режимі акумулятор можна зарядити до 50% лише за 30 хвилин, і це буде цілком безпечно. Також строк використання батареї у звичайному режимі становить 4 роки.
  4. Надійність. Смартфон має ступінь захисту від бруду та вологи IP54. А функція Splash Touch дозволить впевнено керувати сенсором навіть за умови мокрих рук або крапель вологи на дисплеї. Крім цього, з позиції стійкості до пошкоджень він відповідає військовому стандарту MIL-STD 810H.
  5. Камера. Основна камера має роздільну здатність 50 Мп, та за замовчуванням використовує режим на 12,5 Мп для підвищеної фоточутливості та економії місця для збереження світлин. За потреби підвищити роздільну здатність потрібно лише переключитися на 50 Мп. У фронтальної камери роздільна здатність становить 5 Мп. Функція Dual-View дозволяє знімати відео з фронтальної та основної камери одночасно.

На бічній стороні корпусу розташовано сканер відбитків пальців. Крім підтримки таких інтерфейсів підключення, як Wi-Fi 5 та Bluetooth 5.0, також смартфон підтримує роз’єм mini-jack 3.5. Це дає змогу під’єднати смартфон до дротових навушників і динаміків. Смартфон доступний у кольорах Starlight White, Sparkle Black, Starry Purple. Вибрати новий смартфон та замовити з доставленням можна за посиланням: https://rozetka.com.ua/ua/mobile-phones/c80003/preset=smartfon/.

Що потрібно знати про Snapdragon 6s Gen 1

Цей процесор вибрано не випадково. 8-ядерний чипсет, виготовлений за 4-нм техпроцесом, має підвищену пропускну здатність, якщо порівнювати з Gen 3, — 22 Гбіт/c проти 17 Гбіт/с. Особливу результативність чип показує у зв’язці з платформою Trinity Engine, покликаною використати потенціал смартфона на максимум. Цей процес передбачає розподіл обчислювальних потужностей, прискорення швидкості запуску застосунків та збільшення доступного простору у пам’яті.

Усі ці особливості зробили Oppo A3 оптимальним бюджетним варіантом. За розумну ціну вибагливий користувач здатен отримати увесь потрібний інструментарій.

Вийти з мобільної версії сайту