Медіа Інформаційний Гід

Обважнювач для рук і ніг Bala Bangles: огляд модного аксесуара для тренування

Bala Bangles став одним із найпростіших способів зробити прогулянку ефективнішою, Джерело: amazon

Ходьба стала одним із найпопулярніших тренувань у 2024 році. Доведено, що вона допомагає контролювати вагу, зміцнює кістки і м’язи, підвищує рівень енергії, покращує настрій і знімає стрес. Але що, якщо ми скажемо вам, що ви можете зробити свою прогулянку ще більш ефективною і звичною, доповнивши її силовими тренуваннями? Вам потрібен Bala Bangles, обважнювач для рук і ніг.

Знаменитості, такі як Гейлі Бібер і Софія Річі, говорять про нього як про простий спосіб привести себе в тонус під час ходьби. На TikTok пошук «Bala Bangles Walking Results» уже зібрав понад 30 мільйонів. MigNews зацікавився цим модним аксесуаром, тому розповість вам про нього все, що потрібно знати.

Що таке обважнювач для рук і ніг Bala Bangles?

Bala Bangles вперше стали «тим самим» аксесуаром для домашніх тренувань під час пандемії, завдяки їхньому розкішному, стильному дизайну й універсальності. Насправді, це носяться обважнювачі, які можна надягати на зап’ястя або щиколотки, щоб додати опору під час тренування, як-от ходьба, піші прогулянки, бокс, пілатес, йога або танцювальне кардіо.

Bala Bangles також були розроблені для того, щоб полегшити ваші повсякденні турботи (прибирання, зачіска, макіяж, вигул собаки), тому вони досить зручні для щоденного носіння.

Як стверджується на сайті Bala, з браслетами Bala Bangles у руках весь світ перетворився на ваш спортзал. Вони виготовлені зі сталі, обтягнутої м’яким силіконом, з еластичною регульованою стрічкою і застібками, що забезпечують індивідуальну і зручну посадку. Вони продаються парами і в комплекті з футляром. Тому їх легко покласти в спортивну сумку, взяти з собою на тренування або в подорож.

Вони доступні в різних кольорах і важать від 0,45 до 1,3 кг, тому ви можете вважати їх своїм обов’язковим інструментом для тренувань, щоб підвищити ефективність практично будь-якої діяльності.

Набридли класичні віджимання? Або складно їх виконувати? Ми знаємо, чим замінити ці вправи.

Обважнювач для рук і ніг Bala Bangles: які переваги?

Обважнювач для рук і ніг Bala Bangles: огляд модного аксесуара для тренування
Bala Bangles – це ідеальне доповнення до йоги, аеробіки, боксу, пілатесу, ходьби, домашніх тренувань, кардіотренувань і під час реабілітації, Джерело: @movement_co_

Навісивши від 0,45 до 1,3 кг на зап’ястя або щиколотки, ви перетворите будь-яке заняття на тренування на опір. Тренування на опір – це форма силового тренування, яка може чинити кілька позитивних ефектів на організм. Наприклад, вона може прискорювати метаболізм, покращувати здоров’я серця і підвищувати рухливість.

Дослідження 2021 року показало, що частота серцевих скорочень і споживання кисню – показник інтенсивності тренування і витрати енергії – були вищими, коли учасники носили обважнювачі на зап’ясті під час ходьби.

Використання такого реквізиту, як обважнювачі для щиколоток, підвищує універсальність тренувань, даючи змогу задіяти все тіло та сприяючи розвитку м’язової маси й підвищенню тонусу, спричиняючи гіпертрофію – процес відновлення та росту м’язових волокон.

То чи варті браслети Bala галасу і цінника? Якщо ви шукаєте спосіб урізноманітнити свої звичайні тренування або спробувати новий тренувальний тренд, ми б сказали «так». Оскільки вони регулюються і підходять усім за розміром, а також більш портативні й універсальні порівняно з іншими обважнювачами для зап’ясть і гомілкостопа, їх легко включити в тренування або прогулянки.

Bala Bangles також виготовлені з високоякісного силікону, що робить їх повітропроникними і вологовідвідними, на відміну від інших обважнювачів, які можуть затримувати піт. А їхній витончений і красивий зовнішній вигляд не може залишитися непоміченим.

Однак деякі користувачі відзначають, що вони можуть зісковзувати під час тренувань з високим навантаженням, і, як і у випадку з будь-якими іншими силовими тренажерами, існує ризик отримання травми при неправильному використанні. Крім того, вони мають високу ціну (від 55 до 79 доларів).

Поради для початківців

Важливо поступово почати використовувати обважнювачі у своїй ходьбі. Медичний коледж Бейлора рекомендує починати з обважнювачів вагою від 0,45 до 0,9 кг і носити їх упродовж коротких проміжків часу, наприклад 15 або 20 хвилин, а потім збільшувати їхню кількість. Також необхідно стежити за правильною формою та поставою. Очі дивляться вперед, спина пряма, руки злегка зігнуті в ліктях, плечі відведені назад.

Вправи для тонусу рук під час ходьби:

Просте носіння браслетів Bala Bangles під час ходьби вже чинить опір на руки, що допомагає привести м’язи в тонус. Але якщо ви хочете підвищити тонус, є додаткові вправи для рук, які ви можете виконувати під час ходьби.

Під час тренування слухаєте музику за допомогою AirPods? Не забувайте регулярно чистити навушники. Ось як безпечно це зробити вдома.

Вийти з мобільної версії сайту