Site icon Медіа Інформаційний Гід

Apple Intelligence. Що нового в оновленні iOS 18.1?

Apple Intelligence. Що нового в оновленні iOS 18.1?

Apple Intelligence. Що нового в оновленні iOS 18.1? Джерело: Finance.ua.

iOS 18.1 Apple планує у жовтні представити перші функції Apple Intelligence, але ми отримуємо лише невеликий зразок функціональності, яка буде запроваджена протягом наступного року. Інструменти для написання, резюме та розумні відповіді з’являться, але більш захоплюючі параметри штучного інтелекту, такі як Image Playground, будуть доступні трохи пізніше.

MigNews розповість про оновлення, які принесуть перші функції Apple Intelligence для сумісних iPhone, iPad і Mac.

Інструменти для письма

Ви можете вибрати будь-який текст на своєму iPhone, iPad або Mac і використовувати Apple Intelligence для доступу до інструментів написання для резюме та інших функцій.

Siri

Пошта

Повідомлення

Фотографії

Очищення

Додаток ‌Фотографії‌ також містить функцію «Очищення», яка дозволяє видаляти небажані об’єкти з фотографій. Інструмент «Очищення» в програмі ‌‌Фотографії‌‌ здатний автоматично виявляти об’єкти на зображенні, які можуть бути непотрібними, але ви також можете торкнутися, обвести або обвести непотрібний об’єкт, щоб видалити його.

Збільшення зображення може допомогти використати палець як пензель для видалення менших плям і проблем із зображенням, і це достатньо розумно, щоб не видаляти частину людини, навіть якщо вибрано людину чи головний об’єкт.

Clean Up працює з усіма зображеннями в бібліотеці ‌‌Photos‌‌, включно зі старими зображеннями та зображеннями, зробленими іншими пристроями.

Резюме транскрипції

У Notes та інших програмах ви можете записувати аудіо та отримувати стенограму разом із коротким викладом стенограми, що корисно для запису лекцій та іншого аудіо. Транскрипція не є функцією Apple Intelligence, але резюме є.

Режими фокусування

Існує спеціальний режим фокусування зменшення перерв, який показує лише важливі сповіщення, які потребують уваги, відфільтровуючи все інше.

Під час налаштування існуючого режиму фокусування або створення нового з’являється новий перемикач, щоб увімкнути інтелектуальний прорив і глушіння. Ця опція дозволяє важливим сповіщенням переривати вас, водночас ігноруючи сповіщення, які не є важливими, це те саме, що робить Зменшити фокус сповіщень. Ви можете змінити налаштування сповіщень для певних програм і людей, як це працювало до iOS 18.1.

Зведення повідомлень

Ваші вхідні сповіщення підсумовуються, щоб ви могли одразу побачити, що нового для кожної програми.

Телефон

У iOS 18.1 підтримуються зведення розшифровок, створених із ваших телефонних дзвінків. Оновлення iOS 18.1 додає можливість записувати телефонний дзвінок і отримувати розшифровку, яка не є функцією Apple Intelligence. Що потребує Apple Intelligence, так це отримати короткий виклад із цієї транскрипції, не читаючи її повністю.

Зауважте, що ви можете почати запис, торкнувшись кнопки запису у верхньому лівому куті дисплея під час телефонного дзвінка. Перед початком запису всі учасники отримують сповіщення про те, що виклик записується.

Записані телефонні дзвінки зберігаються в програмі Notes, де ви можете торкнутися, щоб переглянути стенограму та отримати зведення, створене на основі цієї стенограми.

App Store

App Store підтримує англійську мову та описові теги програми, щоб полегшити пошук саме того, що ви шукаєте.

Після випуску iOS 18.1, iPadOS 18.1 і ‌macOS Sequoia‌ 15.1 вам потрібно буде перейти в програму «Налаштування» та приєднатися до списку очікування Apple Intelligence. Apple використовує механіку списку очікування, щоб забезпечити безперебійне завантаження за лаштунками та щоб система не була перевантажена.

Перебуваючи в списку очікування, пристрої Apple завантажують необхідні файли для обробки на пристрої, і цей список має тривати щонайбільше кілька годин. Список очікування складається для кожного облікового запису, тому вам потрібно лише зареєструватися на одному пристрої, щоб мати доступ на кількох пристроях.

Сумісність Apple Intelligence

Бета-версії iOS 18.1, iPadOS 18.1 і ‌macOS Sequoia‌ 15.1 доступні лише для зареєстрованих розробників із відповідним пристроєм. Пристрої, які не можуть запускати Apple Intelligence, не побачать оновлення.

Наявність Apple Intelligence

Наразі Apple Intelligence доступна лише англійською мовою США та недоступна для розробників у Європейському Союзі та Китаї. Для регіону та мови пристрою потрібно вибрати Сполучені Штати.

Дата запуску Apple Intelligence

Очікується, що iOS 18.1, iPadOS 18.1 і ‌macOS Sequoia‌ 15.1 будуть випущені в понеділок, 28 жовтня.

Дізнайтесь, скільки доведеться заплатити за новий iPhone зі штучним інтелектом.

Вийти з мобільної версії сайту