Медіа Інформаційний Гід

Airdrop PIXFI: як і коли будуть розподілені токени, хто отримає NFT ваучери, що далі?

З майбутньою TGE та розподілом airdrop, що стане одним із найбільших подій у розподілі токенів в історії, Pixelverse знову переосмислює простір web3, створюючи нову парадигму у розподілі airdrop, пише MigNews.

Ця інформація взята з офіційного сайту. Лістинг на 5 криптобіржах серед яких GateIO та ByBit вже відбувся. Наразі вартість за один токен PIXFI коливається в межаж 0,025-0,03$. Через величезне навантаження практично цілий день додаток не працює належним чином.

Хоча ранні airdrop вважалися способом винагороди реальних користувачів і були прийняті спільнотою, з часом умілі користувачі почали використовувати фермерство та атаки Sybil, що зазвичай призводило до невдоволення спільноти та негативної динаміки цін на токени.

Pixelverse прагне повернути нас до славних днів з абсолютно новим механізмом розподілу airdrop, беручи натхнення з ігрових battlepass та традиційних положень венчурного капіталу.

Важлива інформація для учасників Pixeltap та Dashboard

Усі учасники Pixeltap та Dashboard станом на 18 липня, 00:00 UTC отримають airdrop у вигляді унікальних NFT.

Правила отримання NFT на Pixeltap:

Правила отримання NFT на Dashboard:

Ці NFT для ранніх користувачів надаватимуть винагороди в екосистемі Pixelverse. NFT будуть доступні для отримання рівно через тиждень, 25 липня о 12:00 UTC.

10% PIXFI

Власники Рідкісних, Епічних та Легендарних NFT негайно отримають drop, що становить 10% від загальної кількості всіх токенів.

Так, ви правильно прочитали. Airdrop PIXFI надасть нашій неймовірній спільноті до 10% загальної кількості PIXFI як величезну подяку за їхню ранню підтримку на цьому неймовірному шляху. У день TGE (18 липня 2024 року) ви зможете перевірити свої виділення, які відповідатимуть часу та зусиллям, вкладеним у екосистему Pixelverse, та побачити, скільки PIXFI ви маєте право отримати.

Проте Pixelverse створили новий механізм для отримання вигоди від airdrop, щоб забезпечити, що реальні користувачі, які створюють цінність для екосистеми Pixelverse, винагороджуються, а ботінг та діяльність з множинними акаунтами не заохочуються.

20% PIXFI

На додаток до 10% airdrop, додаткові 20% від загальної кількості PIXFI будуть винагороджені користувачам для запуску та стимулювання використання Pixelchain, що означає, що загалом 30% від загальної кількості PIXFI доступні для користувачів екосистеми.

Перший airdrop на основі квестів

Сьогодні ви отримаєте свої токени PIXFI за допомогою механіки без газу (без комісій). Відвідайте свою панель керування та міні-додаток PixelTap, щоб отримати свої токени, дотримуючись інструкцій на головній сторінці (PixelTap та Dashboard) та використовуючи адресу депозиту вашого обраного Web3 гаманця.

Після отримання ваші токени автоматично будуть перенесені в нашу систему ставок без газу. Це означає, що вам не потрібно буде платити за ставки своїх токенів, що дозволяє вам заробляти винагороди з унікальної системи Raffle: NFT, токени PIXFI, квартири та інші ігрові активи.

Користувачі мають один тиждень, щоб отримати airdrop з міні-додатку Telegram та панелі керування. Якщо не буде отримано, токени будуть перерозподілені до Community Incentives Pool.

Цей процес допомагає відфільтровувати ботів та зловмисну діяльність, винагороджуючи справжніх членів нашої спільноти.

Механізм отримання винагород

Однак, якщо користувач вирішить вивести свій airdrop на 1-й день, він отримає лише 10% свого airdrop PIXFI, а решта 90% буде перероблена до Community Incentives Pool. Цей пул використовується для стимулювання основної спільноти Pixelverse.

Цей підхід стримує короткострокову поведінку і мінімізує тиск продажів з боку користувачів з низькою цінністю, які не є справжніми членами спільноти Pixelverse і не зацікавлені у отриманні ігрових активів або підтримці мережі TON L2.

З часом, замість простого застосування вестингу, користувачі зможуть заробити решту 90% свого airdrop, продовжуючи грати в PixelTap та інші продукти Pixelverse Multiverse і виконуючи певні дії на Pixelchain. Ця інноваційна система винагороджує користувачів за їх дії подібно до того, як працюють бойові пропуски у веб-2 іграх, тобто чим більше ви використовуєте продукти Pixelverse, тим більше токенів PIXFI ви зможете вивести.

Цей інноваційний механізм гарантує, що наші довгострокові прихильники та справжні користувачі будуть винагороджені найбільше за їхню постійну підтримку, коли ми вирушаємо на цей неймовірний шлях, щоб закріпити Pixelverse як провідну студію web3 ігор та контенту та Pixelchain як найбільш використовуваний блокчейн у світі.

Також поки ситуація незрозуміла з PixelTap пропонуємо вам прийняти участь в інших перспективних “тапалках”:

Вийти з мобільної версії сайту