Site icon Медіа Інформаційний Гід

Збірна України з футзалу перемогла Португалію у товариському матчі: відео

Збірна України з футзалу знову перемагає

Збірна України з футзалу перемогла Португалію у товариському матчі: відео

Збірна Української держави з футзалу продемонструвала свою високу майстерність у матчі проти команди Португалії, обігравши чинних чемпіонів Європи та світу з рахунком 6:3 на товариському міжнародному турнірі.

Про це розповідає MigNews із посиланням на Асоціацію футзалу України.

Українська команда не втрачала часу і вже на 7-й хвилині відкрила рахунок завдяки Андрію Мельнику. Його точний удар виявився несподіваним для португальських суперників, які не встигли перегрупуватися. Всього через кілька хвилин, на 13-й хвилині, українська збірна подвоїла перевагу.

Капітан команди Петро Шотурма виконав сильний удар з ауту, після чого м’яч рикошетом від голкіпера Португалії потрапив у ворота. Цей момент був особливо значущим для Шотурми, оскільки це був його 100-й матч у складі національної команди.

На 16-й хвилині Шотурма забив другий гол, оформивши дубль і продемонструвавши свою незмінну майстерність. Не менш яскравим героєм першого тайму став український голкіпер Олександр Сухов, який нейтралізував два дабл-пенальті, чим утримав українську команду на позиції лідера. Його впевнені дії у воротах стали ключовим фактором для підтримання натиску на суперників і збереження переваги.

У другому таймі обидві команди продемонстрували високу інтенсивність гри, забивши по три голи кожна. Серед українців відзначилися Ігор Чернявський, Назар Швед і Микола Микитюк, які своїми точними ударами зберегли перевагу команди на полі. Ці голи стали кульмінацією злагодженої командної гри та тактичної підготовки підопічних Олександра Косенка.

Також експерти розповіли, що треба знати про Паралалімпіаду 2024 року.

Вийти з мобільної версії сайту