Site icon Медіа Інформаційний Гід

Український екс-чемпіон світу Віктор Постол знову повертається на ринг у 40 років  

Віктор Посол знову з'явиться на ринзі

Український екс-чемпіон світу Віктор Постол знову повертається на ринг у 40 років  

Колишній чемпіон світу за версією WBC у першій напівсередній вазі Віктор Постол (31 перемога, 5 поразок, 12 нокаутів) незабаром знову з’явиться на рингу.

Про це розповідає MigNews із посиланням на LuckyPunch.

Відмічається, що досвідчений 40-річний український боксер готується до свого наступного бою, який відбудеться на батьківщині. Однак точна дата та місце проведення цього вечора боксу поки залишаються невідомими, а організатори тримають усі деталі в таємниці.

Відомо, що свій останній поєдинок Постол провів 15 липня 2023 року в США, де зустрівся з перспективним домініканським боксером Елвісом Родрігезом (16 перемог, 1 поразка, 1 нічия, 13 нокаутів).

У віці 40 років Віктор поступився молодшому на 12 років опоненту, проте продемонстрував високу майстерність та витривалість, які завжди були його відмінними рисами на рингу. Втім, для Постола цей бій стане можливістю повернутися на вершину професійного боксу, зміцнивши свою репутацію серед вітчизняних та міжнародних шанувальників.

Незважаючи на останні невдачі, український боксер має намір продовжити свою кар’єру та знову вийти на ринг з повною віддачею. Постол залишається одним із найтехнічніших і найвитриваліших боксерів України, чиї виступи завжди відзначаються елегантністю та стратегією.

Також стали відомі імена перших переможців Паралімпіади у Парижі.

Вийти з мобільної версії сайту