Site icon Медіа Інформаційний Гід

Ребров зізнався, що думає про свою відставку

Сергій Ребров заговорив про свою відставку

Ребров зізнався, що думає про свою відставку

Після чергової поразки від збірної Чехії з рахунком 2:3, головний тренер національної збірної України Сергій Ребров підтвердив своє рішення залишитися на посаді, відкинувши будь-які припущення щодо можливої відставки.

Про це розповідає MigNews із посиланням на «Суспільне Спорт».

Відмічається, що вищезазначене рішення з’явилося на тлі погіршення результатів команди в новому сезоні Ліги націй, де Україна поки не здобула жодного очка та посідає останнє місце в групі В4 другого дивізіону.

Сергій Ребров, який перебуває на чолі збірної з літа 2023 року, стикається з неабиякими викликами у своєму дебютному сезоні в Лізі націй. Під його керівництвом команда зуміла пройти кваліфікацію до Євро-2024, однак на самому чемпіонаті “синьо-жовті” не змогли пробитися до стадії плейоф, здобувши чотири очки у груповому етапі.

Незважаючи на останні невдалі результати, капітан збірної Олександр Зінченко закликав вболівальників утриматися від критики на адресу Реброва, підкресливши, що відповідальність за поразки лежить на всій команді, включно з гравцями та тренерським штабом. Це наголошує на тому, що команда залишається єдиною, навіть в умовах труднощів та невизначеності.

У останніх п’яти матчах збірна України змогла здобути лише одну перемогу, здолавши Словаччину на Євро-2024 з рахунком 2:1. Інші зустрічі принесли суперечливі результати: нічия з Бельгією (0:0) та поразка від Румунії (0:3). Ці результати свідчать про те, що українська збірна наразі перебуває у пошуку своєї оптимальної форми та стратегії.

Наступні матчі стануть важливим випробуванням для Реброва та його підопічних: вже в жовтні Україна проведе дві домашні зустрічі проти Грузії та Чехії, які можуть стати визначальними для майбутнього тренера та всієї збірної в Лізі націй.

Головний тренер розуміє, що наразі його команда перебуває під сильним тиском, як з боку вболівальників, так і експертів. Проте, він твердо налаштований продовжувати роботу над удосконаленням гри та пошуком рішень для виходу з кризи. Його досвід та стратегічне бачення будуть ключовими факторами для подальшого розвитку команди.

Втім, не всі новини українського спорту сумні: так, наприклад, українці на Паралімпіаді-2024 змогли вибороти 82 медалі.

Вийти з мобільної версії сайту