Site icon Медіа Інформаційний Гід

Наполі проявляє інтерес до українського нападника Владислава Ваната

Наполі проявляє інтерес до українського нападника Владислава Ваната

Наполі проявляє інтерес до українського нападника Владислава Ваната

Італійський футбольний клуб “Наполі” активно вивчає можливість підписання контракту з молодим українським форвардом Владиславом Ванатом, нападником київського “Динамо”. За інформацією M.I.G. 22-річний гравець, який відомий своєю швидкістю та технікою, зокрема у штрафному майданчику, уже давно знаходиться під прицілом “Наполі”. Про це повідомляє італійське видання Calciomercato.

За останні два сезони Ванат став основним нападником у складі “Динамо” під керівництвом Олександра Шовковського, відомого українського тренера та колишнього воротаря. Владислав продемонстрував вражаючі результати, забивши 12 голів у 25 матчах сезону 2022/23 і 14 голів у 27 іграх наступного сезону. Він відомий своїми гольовими здібностями, здатністю грати обома ногами та активністю у штрафній зоні.

Цікаво, що Ванат також відомий своїм гострим темпераментом. Інцидент, коли після матчу молодіжної збірної в Арменії він купив усі російські прапорці в аеропортовому магазині і викинув їх до сміття, лише підкреслив його патріотичні переконання.

Наразі, з приходом тренера Антоніо Конте в “Наполі”, інтерес клубу до українського нападника може збільшитися. Євро 2024 виглядає як відмінна можливість для Ваната не тільки продемонструвати свої навички на міжнародній арені, але й зарекомендувати себе як важливий актив для топ-клубів, таких як “Наполі”. За даними італійських ЗМІ, клуб вже готується до переговорів із “Динамо” щодо можливого трансферу.

Нагадаємо, що минулого тижня Реал Луніна виграв 15-й титул Ліги чемпіонів.

Вийти з мобільної версії сайту