Медіа Інформаційний Гід

Секс-символ 90-х: який вигляд мав Олександр Пономарьов в молодості

Олександр Пономарьов тоді і зараз, Джерело: facebook.com/saspon

Уявити українську музику без Олександра Пономарьова неможливо. Його називають золотим голосом України, секс-символом 90-х, головним романтиком естради 00-х. Нині співакові та композитору 51 рік, і, хоча щороку в нашій країні з’являється все більше талановитих і яскравих артистів, ніхто ніколи не зможе замінити Олександра Валерійовича. Адже його пісні позачасові. Шанувальник ви чи ні, вам напевно буде цікаво дізнатися, який вигляд мав Олександр Пономарьов в молодості.

MigNews покопався в архівних фото Народного артиста України і поділиться з вами кількома кадрами.

Який вигляд мав Олександр Пономарьов в молодості: архівні фото

Олександр Пономарьов
Який вигляд мав Олександр Пономарьов у молодості, Джерело: facebook.com/saspon

Олександр Валерійович народився в Хмельницькому і насправді ніщо не віщувало, що він стане в майбутньому зіркою української естради. Його сім’я не була творчою, до того ж хлопчик з дитинства займався боксом. Але, отримавши травму і після проблем із зором він був змушений припинити боксувати. Але саме через це і почався його шлях до музики. Співак згадує, що прийшов до музичного училища і заявив, що хоче співати.

Викладач одразу відчув, що перед ним – справжній скарб, але прийняв його з умовою, що хлопець наздожене своїх одногрупників лише за рік. І Олександр впорався з цим. Дивно, як лише один випадок (один із боксерських поєдинків) повністю змінив його життя. Якби не травма, хто знає, можливо, Пономарьов все ж став би боксером.

Олександр з дитинства серйозно займався боксом, але через травму його довелося кинути, Джерело: facebook.com/saspon

Дитячі фото Олександра Пономарьова

Який вигляд мав Олександр Пономарьов у дитинстві, Джерело: facebook.com/saspon

Олександр Валерійович з повагою ставиться до своїх батьків, згадує якісь моменти з дитинства, вітає близьких зі святами. Тому в його профілі в соцмережах можна знайти чимало кумедних знімків, де співак зовсім маленький.

#сашкипономаряшки: батько і син схожі як дві краплі води

Син Олександра Пономарьова справа, Джерело: facebook.com/saspon

Нагадаємо, 2007 року в українського виконавця народився син Олександр. У своєму Facebook він часто радував шанувальників фото-порівняннями себе і своєї дитини. На думку більшості, син – копія свого батька в дитинстві. А ви так само вважаєте? Діліться думкою в коментарях.

На деяких фото навіть важко зрозуміти, де син, а де батько, Джерело: facebook.com/saspon

Ми також показували, який вигляд мала Ірина Білик до пластичних операцій. Ви її б не впізнали!

Вийти з мобільної версії сайту