Site icon Медіа Інформаційний Гід

Прогноз погоди в Україні на вихідні 5-6 жовтня: хмарна погода і дощі

Погода в Україні все більше стабілізується

Прогноз погоди в Україні на вихідні 21-22 вересня: синоптики про гарні новини

Прогноз погоди на найближчі дні вказує на зміну кліматичних умов, що потребуватиме уваги як для населення, так і для бізнесу.

Про це розповідає MigNews із посиланням на Рівненський гідрометцентр.

У суботу, 5 жовтня, на території країни переважатиме хмарна погода. Місцями можливі періодичні дощі, особливо у вечірні години. Вночі та вранці очікується слабкий туман, що може погіршити видимість на дорогах, створюючи певні труднощі для транспорту та логістичних операцій.

Вітер північно-східного напрямку, швидкістю 5-10 м/с, залишиться помірним, не спричиняючи значних погодних аномалій. Температурні показники варіюватимуться від 9 до 14°C, що є типовими для початку жовтня. Примітно, що атмосферний тиск почне зростати, створюючи передумови для стабілізації погодних умов у наступні дні.

Неділя, 6 жовтня, буде хмарною із значними опадами вночі та помірними вдень. Північний та північно-західний вітер посилиться до 7-12 м/с, що може ускладнити ситуацію на відкритих територіях та спричинити коливання температурного фону.

Денна температура коливатиметься від 7 до 12°C, сигналізуючи про відчутне похолодання. Особливу увагу варто звернути на інтенсивне падіння атмосферного тиску, що може негативно вплинути на людей, чутливих до зміни погоди, та викликати загострення метеозалежних реакцій.

Окрім того, 4 жовтня теж може принести українцям деякі несподіванки з точки зору погоди.

Вийти з мобільної версії сайту