Site icon Медіа Інформаційний Гід

Прогноз погоди в Україні на 27 вересня: синоптики знову прогнозують місцеві дощі

Погода в Україні в деяких регіонах буде прохолоднішою

Прогноз погоди в Україні на 29 серпня: будуть короткочасні дощі

27 вересня на території північних регіонів України очікуються місцеві дощі, тоді як більшість країни залишатиметься під впливом сухої погоди. У західних областях можливі грози, що супроводжуватимуться локальними опадами, проте атмосферна ситуація обіцяє бути стабільною.

Про це повідомляє MigNews із посиланням на «Укргідрометцентр».

Температурні показники протягом ночі коливатимуться в межах +13…+18 °С, а в південних регіонах, а також на узбережжі морів, очікується тепліша ніч із показниками +16…+21 °С. Вдень повітря прогріється до +24…+29 °С, за винятком західних областей, де очікується дещо нижча температура — від +18 до +23 °С.

У столиці України, Києві, синоптики не прогнозують опадів. Вітер зберігатиме південний напрямок із швидкістю 7-12 м/с. Температурний режим уночі становитиме +15…+17 °С, вдень підніметься до комфортних +25…+27 °С.

Згідно з архівними даними Центральної геофізичної обсерваторії імені Бориса Срезневського, 26 вересня у Києві зафіксовані історичні рекорди температур: найвищий показник було відзначено у 1927 році, коли температура сягнула +31,7 °С, а найнижча температура спостерігалася у 1882 році, коли термометр показав 0,1 °С.

Очікувані погодні умови створюють сприятливі передумови для активного проведення часу, однак у західних регіонах варто бути готовими до можливих короткочасних опадів і гроз.

Також синоптики попередили, чого чекати від погоди в Україні на 26 вересня 2024 року.

Вийти з мобільної версії сайту