Site icon Медіа Інформаційний Гід

Прогноз погоди в Україні на 19 вересня: температура повітря стабілізується

В Україні стане прохолодніше

Прогноз погоди в Україні: синоптики розповіли, коли стане прохолодніше

У четвер, 19 вересня, синоптики прогнозують стабільну та суху погоду по всій території України. Опадів не очікується, а денні температури коливатимуться в межах комфортних значень, що робить цей день сприятливим для активного відпочинку та повсякденної діяльності.

Про це повідомляє MigNews із посиланням на «Укргідрометцентр».

Температура вночі

Нічні температури суттєво знизяться, досягнувши мінімальних значень у +10°C у кількох регіонах країни. Зокрема, прохолодні ночі прогнозуються на заході України, зокрема у Рівненській, Волинській, Чернівецькій та Житомирській областях, а також на півночі — у Чернігівській та Сумській областях. У південних та центральних регіонах нічна температура буде трохи вищою: максимальні значення вночі можуть досягати +16°C у Кіровоградській області та +15°C на півдні.

Температура вдень

Упродовж дня температура підніметься до комфортних +25°C у північних та східних регіонах, таких як Сумська, Харківська, Чернігівська, Дніпропетровська області та місцями в центральних районах країни. Мінімальні денні температури становитимуть +21°C, що очікується в деяких західних регіонах.

Погода у Києві

У столиці день пройде без опадів. Нічні температури у Києві коливатимуться в межах +12…+14°C, тоді як вдень кияни зможуть насолоджуватися теплом до +23…+25°C. Загалом, 19 вересня обіцяє бути теплим та приємним днем, без значних погодних коливань та з комфортними умовами для роботи та відпочинку.

Також з’явився прогноз на 18 вересня, в якому сказано, в яких областях буде тепліше.

Вийти з мобільної версії сайту