Site icon Медіа Інформаційний Гід

Прогноз погоди в Україні на 17 вересня: дощитиме в деяких регіонах

В Україні починається сезон дощів

Прогноз погоди в Україні на 17 вересня: дощитиме в деяких регіонах

Цього робочого тижня українцям слід підготуватися до мінливих погодних умов, оскільки прогноз обіцяє різкі перепади температур та локальні опади в окремих регіонах.

Про це повідомляє MigNews із посиланням на «Укргідрометцентр».

Незважаючи на загальну стабільність вдень, вночі температурні показники демонструватимуть значні коливання. У вівторок, 17 вересня, дощі очікуються в декількох областях, серед яких Одеська, Миколаївська, Чернівецька, Івано-Франківська, а також на території Криму.

На решті території країни прогнозуються сухі умови без істотних опадів. Денна температура повітря в більшості регіонів коливатиметься в межах +20…+26 градусів. У столиці синоптики прогнозують комфортні +24…+26 градусів і відсутність значних опадів.

Найбільш відчутні зміни очікуються вночі. Температурні показники варіюватимуться в залежності від географічного положення областей. Наприклад, у західних регіонах, таких як Закарпаття та Прикарпаття, можливе зниження до мінімальних +9 градусів.

Водночас на сході, у Луганській області, синоптики передбачають рекордно теплу ніч із показниками до +20 градусів. У Києві ж нічна температура залишиться помірною, коливаючись в межах +13…+15 градусів, що створить приємні умови для жителів столиці.

Також може бути корисним прогноз погоди на вихідні.

Вийти з мобільної версії сайту