Site icon Медіа Інформаційний Гід

Прогноз погоди в Україні: 17 серпня спека повертається

Прогноз погоди на 14 серпня в Україні. Що принесе антициклон Mashal?

За словами синоптиків, ця субота обіцяє бути ще одним яскравим і теплим днем для всієї держави.

Про це розповідає MigNews із посиланням на «Укргідрометцентр».

Західна Україна

Західні області зустрінуть день із мінливою хмарністю, де грозові дощі можуть несподівано відвідати деякі регіони. Проте в інших місцях може панувати спокійна погода без жодної краплі дощу. Нічна температура буде комфортною, коливаючись у межах +17…+19 градусів, а вдень термометри піднімуться до приємних +29…+32 градусів.

Північна Україна

На півночі України пануватиме ясне небо з легкими хмарами, створюючи ідеальні умови для активного відпочинку. Дощів не очікується, тож цей день можна сміливо присвятити планам на природі. Вночі температура знизиться до прохолодних +15…+17 градусів, тоді як вдень підніметься до теплих +29…+33 градусів.

Центральна Україна

Центральні області України насолоджуватимуться ідеальними погодними умовами, коли малохмарне небо та відсутність опадів створять чудові умови для літнього відпочинку. Нічна температура зупиниться на позначці +14…+17 градусів, а вдень повітря прогріється до +31…+33 градусів.

Південна Україна

Південь України знову опиниться в центрі літньої спеки, коли сонце буде яскраво світити, а малохмарне небо залишиться чистим і без опадів. Нічна температура не опускатиметься нижче +18…+20 градусів, а вдень повітря розігріється до гарячих +31…+36 градусів.

Східна Україна

На сході країни теж пануватиме літнє тепло, коли безхмарне небо та відсутність опадів забезпечать чудовий настрій на весь день. Вночі температура знизиться до +13…+15 градусів, а вдень підніметься до теплих +29…+31 градусів.

Крим

Крим зустріне суботу під ясним небом, коли сонце буде сяяти без жодних натяків на дощ. Малохмарне небо забезпечить комфортні умови для відпочинку біля моря. Нічна температура сягатиме +20…+22 градусів, а вдень стовпчики термометрів піднімуться до комфортних +29…+31 градусів.

Втім, на сьогоднішній день прогноз погоди теж є досить приємним для деяких людей.

Вийти з мобільної версії сайту