Site icon Медіа Інформаційний Гід

Прогноз погоди в Україні на 12 вересня: дощі прийдуть у більшість областей

Погода в Україні в деяких регіонах буде прохолоднішою

Прогноз погоди в Україні на 29 серпня: будуть короткочасні дощі

Стало відомощо, що в Україні з 12 вересня очікується різка зміна погодних умов: під впливом циклону Annet, що наразі розташований на південному заході Європи з центром над Італією, територію країни накриють атмосферні фронти, які принесуть дощі та місцями грози.

Про це повідомляє MigNews із посиланням на телеграм-канал синоптикині Наталки Діденко та «Укргідрометцентр».

Вплив циклонів на погоду в Україні

Циклон Annet, що охоплює велику частину Європи, рухається на північний схід, досягаючи України. Його атмосферні фронти зумовлять опади по всій території країни. Такі погодні умови можуть вплинути на метеозалежних людей, викликаючи головний біль, коливання артеріального тиску, сонливість та зниження працездатності. Синоптики прогнозують суттєві перепади температури, що також може вплинути на загальний стан здоров’я людей.

Температурні коливання по регіонах

Температура повітря в різних регіонах України буде відрізнятися. Згідно з прогнозами, на заході країни стовпчики термометрів покажуть від +19 до +22°C, тоді як у східних областях очікується більш спекотна погода — від +28 до +32°C. У центральних регіонах температура коливатиметься в межах +25…+30°C, а в Києві максимальні значення досягатимуть +27°C з можливими дощами та грозами.

Регіональний прогноз погоди від Укргідрометцентру

Також корисним буде дізнатися про прогноз погоди на сьогоднішній день, 11 вересня.

Вийти з мобільної версії сайту