Медіа Інформаційний Гід

Повний місяць 17 жовтня 2024 буде найбільшим у році: як до нього підготуватися

Повний місяць 17 жовтня 2024 року називатиметься кривавим Місяцем або Місяцем Мисливця, Джерело: vecteezy.com

Повний місяць, який настане 17 жовтня 2024 року, – перший повний місяць осіннього сезону. Але, що ще важливіше, це перший місяць, який настане після закінчення сезону затемнень. Минулого місяця повний місяць був місячним затемненням, за яким за два тижні послідувало молодика сонячне затемнення. Цей супермісяць не є затемненням. Проте, він має не менш сильний планетарний удар. Тож, якщо ви хочете трохи почаклувати, можливо, вам захочеться скористатися місячною енергією за допомогою ритуалу маніфестації.

MigNews розповість вам, що саме можна зробити в четвер, 17 жовтня 2024 року. Використовуйте жовтневий повний місяць у своїх цілях.

Повний місяць 17 жовтня 2024 року: у чому особливість цієї події?

Як кажуть астрологи, цей повний місяць традиційно називають Місяцем мисливця, оскільки він є першим повним місяцем після щорічного Місяця врожаю, що припадає на осіннє рівнодення. Ця назва має символічний сенс, оскільки Місяць проходить у сміливому і новаторському знаку Овна, яким керує рішучий Марс. З цією лютою і безстрашною енергією на чолі, ця лунація пробуджує в кожному внутрішнього воїна. Вона змушує вас боротися за рівновагу серед різних внутрішніх потрясінь і шукати свій шлях уперед.

Повний місяць – це, мабуть, найнапруженіший і найенергетично зарядженіший момент у місячному місячному циклі. І як перший місяць після сезону затемнень із такою кількістю планетарних подій навколо нього, цей не стане винятком.

Ритуал звільнення після затемнення

Повний місяць – це час осяяння, коли відкриваються істини і запалюються лампочки всередині нас. У сезон затемнень зміни можуть відбуватися дуже швидко. Тому повний місяць цього місяця може стати потужним часом для того, щоб почати опрацьовувати пов’язані із затемненнями зрушення, які відбулися у вашому житті або серці за останній місяць. Це також гарний час для звільнення від усього, що затемнення витрусили з вашого життя, щоб полегшити свій тягар.

Один зі способів зробити це – узяти ручку і папір і написати довгий список усього, що було викреслено з вашого життя за останній час, а також того, що вам потрібно відпустити. Що може заважати вам почуватися по-справжньому вільним, безстрашним і незалежним? За що ви чіпляєтеся, але серцем розумієте, що це не для вас? Іноді потрібно відпустити, щоб отримати, тож копайте глибше і долайте біль, щоб дістатися до істини.

Після того як ви складете список, ви можете підпалити папір і спалити його в безпечній для вогню мисці. Це спосіб увімкнути і вшанувати вогняну стихію Овна, щоб символізувати, що ви готові відпустити багаж, який вас стримує.

Повний місяць 17 жовтня 2024 року: медитація зі свічкою

Повний місяць 17 жовтня 2024 буде найбільшим у році: як до нього підготуватися
Якщо ви зможете відповідати символізму Місяця Мисливця, то зможете використовувати інтенсивність цього повного Місяця у своїх інтересах, долаючи бар’єри, які заважали вам бути лідером у своєму житті, Джерело: vecteezy.com

Ця лунація неймовірно напружена, оскільки Сонце і Місяць опинилися замкненими в складному Великому хресті за участю напористого Марса, екстремістського Плутона і чутливого Хірона. У зв’язку з цим ви можете захотіти створити момент спокійного роздуму, виконавши медитацію з полум’ям. Усе, що вам знадобиться, – це свічка, яка слугуватиме точкою медитативного фокусу і символом на честь стихії вогню, що керує цією лунацією в Овні, і тихе, зручне місце, де можна посидіти.

Для початку запаліть свічку і поставте її на відстані кількох сантиметрів від себе. Вона має перебувати на рівні ваших очей, коли ви сидите перед нею. Сядьте обличчям до свічки й не зводьте очей із полум’я, дозволяючи собі розмірковувати про те, що відбувається у вашому житті, без осуду. Якщо ви виявите, що впадаєте в занепокоєння або стрес, переведіть погляд на полум’я і постарайтеся очистити свій розум.

Посидьте в такому стані хоча б десять хвилин, а потім запишіть, які думки, почуття та ідеї постійно виникають у вашій свідомості. Ви також можете записати все, що помітили в полум’ї – наприклад, як воно рухалося, які кольори з’являлися або що ще було примітно.

Налаштування намірів на супермісяць 2024

Великий місячний світило цього місяця – найближчий супермісяць у році, а отже, він буде більшим і яскравішим за більшість повних місяців. Крім того, він потрапляє на останній тиждень сезону Терезів. Сонячне правління цього повітряного знака робить великий акцент на партнерстві, міжособистісних зв’язках і соціальній гармонії. У сукупності ця енергія робить цей час чудовим для того, щоб зібратися разом із надійними друзями і поставити перед собою нові цілі, спостерігаючи за сходом Місяця над горизонтом.

Перевірте калькулятор часу сходу і заходу Місяця для свого місця розташування, а потім зберіть свою найвідьомську команду, щоб подивитися, як відбувається диво. Жовтневий повний місяць також прозвали Кривавим місяцем. Тому він може здатися темнішим, з помаранчевим відтінком, особливо якщо ви побачите його, коли він ще низько в небі. Ви також можете випробувати місячну ілюзію, якщо зловите її в потрібний час – коли місяць здається набагато більшим, ніж насправді, через близькість до лінії горизонту.

Спостерігаючи за місячним шоу, по черзі обходьте групу і встановлюйте наміри, обговорюйте яскраві і неяскраві моменти минулих місяців і діліться тим, що ви готові відпустити.

Готові дізнатися, чи зустрінете ви своє кохання в жовтні 2024? Прочитайте наш новий гороскоп кохання.

Вийти з мобільної версії сайту