Site icon Медіа Інформаційний Гід

Погода в Україні на 19-20 жовтня: антициклон принесе тумани та дощі

Погода в Україні в деяких регіонах буде прохолоднішою

Прогноз погоди в Україні на 29 серпня: будуть короткочасні дощі

Наприкінці цього тижня в Україні спостерігатимуться різноманітні погодні умови: від туманних ранків у західних регіонах до помірних дощів на півдні та сході країни.

Про це розповідає MigNews із посиланням на Meteoprog.

Зі слів експертів, температура в більшості областей підніметься до +12…+14 °С вдень, однак вночі на території окремих регіонів можливі заморозки.

Погода на 19 жовтня: локальні опади та прохолодні ночі

Західні області

Очікується суха та малохмарна погода, що сприятиме проясненням у денний час. Уночі та вранці можливий туман, а температура знизиться до -2…+3 °С. Вдень буде дещо тепліше – від +8 до +13 °С.

Північ України

Мінлива хмарність без опадів. Вночі прогнозується від -1 до +4 °С, а вдень температура коливатиметься в межах +7…+12 °С.

Центральні області

Хмарна погода із короткочасними проясненнями. У Полтавській та Дніпропетровській областях можливі невеликі дощі. Нічні показники термометрів становитимуть +2…+7 °С, вдень – +6…+11 °С.

Південь країни

У більшості регіонів пройдуть невеликі дощі, зокрема помірні – у Криму. Вітер посилиться до 7-12 м/с. Вночі буде +2…+7 °С, а вдень температура сягне +7…+12 °С. Винятком стануть Одеська та Миколаївська області, де опадів не очікується.

Схід України

Похмура погода із помірними дощами. Вітер також сягатиме 12 м/с. Температура повітря вночі складатиме +2…+7 °С, а вдень не перевищить +4…+9 °С.

Прогноз на 20 жовтня: без дощів і з підвищенням температури

У неділю, 20 жовтня, в багатьох областях країни встановиться суха погода з поступовим підвищенням температури:

Західні області

Збережеться малохмарна та стійка погода без опадів. Вночі можливий туман, температура знизиться до -2…+3 °С, вдень потеплішає до +9…+14 °С.

Північ України

Мінлива хмарність, опади не прогнозуються. Нічна температура становитиме -2…+3 °С, а вдень – +8…+13 °С.

Центральна частина України

Очікується посилення вітру до 7-12 м/с, але опади малоймовірні. Вночі температура буде в межах -1…+4 °С, а вдень підніметься до +7…+12 °С.

Південь України

Без опадів, за винятком Криму, де місцями очікуються невеликі дощі вночі та вранці. Температура вночі +2…+7 °С, вдень – від +8 до +13 °С.

Східні області

Невеликий дощ можливий лише вночі, вдень опадів не передбачається. Температура вночі складе +1…+6 °С, а вдень підніметься до +6…+11 °С.

Окрім того, ще актуальним може бути прогноз погоди в Україні на 18 жовтня.

Вийти з мобільної версії сайту