Site icon Медіа Інформаційний Гід

Підвищуємо улов риби з новим корабликом для прикормки Deeper Quest Bait Boat

Проте із сучасними технологіями успіх на водоймі став значно ближчим. Одним із революційних пристроїв для рибалок є Deeper Quest Bait Boat, новий кораблик для прикормки, розроблений компанією Діпер.

Що таке кораблик для прикормки?

Кораблик для прикормки — це ваш новий найкращий друг на риболовлі! Він призначений для того, щоб легко і точно доставляти приманку прямо в те місце, де любить збиратися риба. З ним ви зможете зосередитися на самому процесі риболовлі, не витрачаючи зайвий час і зусилля на пошуки ідеального місця для прикормки. Одним із найцікавіших новинок на ринку є Deeper Quest Bait Boat (https://lowrance.com.ua/korablyk-dlia-prykormky-deeper-quest-bait-boat/), який об’єднує сучасні технології та зручність у використанні.

6 причин купити Deeper Quest Bait Boat

Риболовля без кораблика може бути досить клопіткою. Вам потрібно вручну кидати прикормку, сподіваючись, що вона опиниться саме там, де вам потрібно. Але з Deeper Quest Bait Boat все стає набагато простіше!

  1. Максимальна точність доставки: завдяки GPS-автопілоту, Quest може доставляти прикормку та снасті з точністю до 1 метра від вибраного місця.
  2. Широкий радіус дії та великий об’єм бункерів: кораблик здатен працювати на відстані до 400 метрів, маючи при цьому два великі незалежні бункери для прикормки та додатковий сухий бункер для скидання снастей.
  3. Ехолот Deeper CHIRP: вбудований флагманський ехолот дає змогу з точністю до 1 см бачити рибу, створювати карти глибин і мати максимально детальну картину підводного світу. Він має 3 частоти променя (47°, 20°, та 7°) для дослідження різних ділянок дна.
  4. Автономність: Він працює до 7 годин на одному заряді! А якщо раптом батарея сіла, він самостійно повернеться до вас.
  5. Легке управління: Пульт дистанційного керування дозволяє легко контролювати кораблик однією рукою, що робить процес риболовлі ще комфортнішим.
  6. Тиха робота: Завдяки безщітковим двигунам, він працює практично безшумно, не лякаючи рибу.

З Deeper Quest Bait Boat ваша риболовля стане не лише більш ефективною, а й набагато цікавішою. З новими технологіями та можливостями ви зможете насолоджуватися кожним виїздом на природу, ловлячи ще більше риби. Час підкорювати водойми!

Вийти з мобільної версії сайту