Site icon Медіа Інформаційний Гід

7 речей, які потрібно прибрати з дому, щоб відвернути нещастя

7 речей, які потрібно прибрати з дому, щоб відвернути нещастя

7 речей, які потрібно прибрати з дому, щоб відвернути нещастя. Джерело: Architecturaldigest.in

Давня індійська філософія архітектури та дизайну відома як Васту Шастра. Васту Шастра привносить гармонію в людське життя, і вся справа в тому, щоб розташувати речі в житлових приміщеннях і збалансувати їх так, щоб підтримувати мир і гармонію.

Щоб сприяти здоров’ю, процвітанню та благополуччю, концепції Васту зазвичай враховуються під час будівництва будинків, робочих місць, храмів та інших споруд. Вони походять із традиційних індійських знань. У цій статті MigNews поговорить про ті несприятливі речі, які вам треба прибрати з дому чи робочого місця, адже вони приносять вам негатив і нещастя. Отже, давайте дізнаємося більше про це:

Безлад

Позитивна енергія блокується, а безлад створює мляву енергію. Важливо регулярно прибирати смітник, щоб підтримувати атмосферу живою та новою.

Речі, пов’язані з колишніми стосунками

Речі, пов’язані з попередніми стосунками, особливо якщо розрив був травматичним, можуть містити погану енергію. Позбудьтеся цих речей, щоб створити місце для приємних, свіжих вражень.

Картини або зображення конфліктів

Людям рекомендується видалити картини, зображення, статуї або будь-які інші твори мистецтва, які зображують насильство, війну або тварин, які б’ються один з одним. Вважається, що вони приносять негатив у ваш дім і викликають суперечки серед членів сім’ї.

Зберігання невиконаного завдання на робочому місці

Якщо ви тримаєте якесь незавершене завдання так довго, це може створити перешкоди у вашій кар’єрі та грошових потоках. Відчуття незавершеності може виникнути через наявність незавершеної роботи. Упорядкуйте та закінчіть все можливе.

Невикористані пристрої

Зберігання невикористаних пристроїв, незалежно від того, зберігаєте ви їх вдома чи на роботі, створить проблеми в досягненні ваших цілей, і ви матимете плутанину у своєму житті. Це створить застійну енергію, яка може стати перешкодою у вашій кар’єрі та щасливому житті.

Зламані меблі

Зберігання зламаних меблів створить безлад у вашому житті, тому їх також слід уникати зберігати на робочому місці. Це може створити перешкоди у вашому житті, і це може порушити потік позитивної енергії. Рекомендуємо замінити меблі або відремонтувати.

Мертві рослини

Якщо ви зберігаєте мертві або гнилі рослини вдома чи на робочому місці, ви самі накликаєте проблеми у своє життя. Потрібно розуміти, що мертві рослини не принесуть благодаті в життя, скоріше вони притягнуть погану енергію, і ця погана енергія закличе навіть злих духів. Тому, якщо ви не хочете створювати такі ситуації, приберіть їх зі свого будинку або з робочого місця.

Вам також буде цікаво дізнатися, ким ви були в минулому житті по вашому знаку Зодіака.

Вийти з мобільної версії сайту