Site icon Медіа Інформаційний Гід

​​Біллі Айліш і Тейлор Свіфт підтримали Камалу Гарріс на виборах у США

​​Біллі Айліш і Тейлор Свіфт підтримали Камалу Гарріс на виборах у США

​​Біллі Айліш і Тейлор Свіфт підтримали Камалу Гарріс на виборах у США. Джерело: MigNews.

Після пекельних дебатів між віцепрезиденткою Камалою Гарріс та колишнім президентом Дональдом Трампом, що відбулися в ніч на 11 вересня, увага американської громадськості знову зосередилася на виборах. Цього разу в центрі уваги виявилися не тільки політичні анонси та стратегії, а й впливові фігури зі світу шоу-бізнесу, які вирішили висловити свою підтримку кандидатам, пише MigNews.

Одна з найбільш помітних заяв про підтримку Камали Гарріс надійшла від американської попзірки Тейлор Свіфт. Свіфт, чия популярність та вплив на культурні тренди важко переоцінити, відкрито висловила свою позицію на користь Гарріс. Її підтримка може суттєво вплинути на результати виборів і надати кандидатці від Демократичної партії вагомі переваги.

11 вересня Свіфт опублікувала пост в Instagram, в якому розповіла, що переглядала дебати, щоб краще зрозуміти актуальні проблеми та позиції кандидатів щодо їх політики та планів для США. Після цього вона вирішила підтримати Камалу на виборах:

Я голосуватиму за Камалу Харріс на президентських виборах 2024 року. Я підтримую її, оскільки вона бореться за права і, на мою думку, потрібен справжній воїн для їх захисту. Я вважаю, що вона є сильним і талановитим лідером, і я впевнена, що з її керівництвом наша країна може досягти значно більшого, якщо нас веде спокій, а не хаос.

Тейлор вже давно стала іконою для мільйонів шанувальників по всьому світу. Її активна громадянська позиція і публічні висловлювання часто стають темами обговорення в медіа і соціальних мережах. Як одна з найбільш впливових особистостей сучасності, Свіфт використовує свою платформу для висловлення підтримки важливим політичним ініціативам та кандидатам. Її рішення підтримати Гарріс, ймовірно, надасть потужний імпульс для виборців.

Однак Свіфт не єдина зірка, яка приєдналася до підтримки Гарріс. Відома артистка Біллі Айліш також вирішила висловити свою підтримку кандидатці Демократичної партії. Разом зі своїм братом, продюсером Фіннеасом О’Коннеллом, Айліш закликала своїх шанувальників підтримати Камалу на майбутніх виборах. Відеозвернення з відповідним закликом було опубліковано 17 вересня на офіційній сторінці співачки в Instagram.

У відео Біллі зазначила:

Ми не можемо дозволити екстремістам керувати нашими життями, нашими свободами та нашим майбутнім. Єдиний спосіб зупинити їх — це проголосувати за Камалу Гарріс.

Айліш також висловила свою думку про те, що Гарріс «бореться за захист нашої репродуктивної свободи, нашої планети і нашої демократії». Вона закликала своїх підписників «голосувати так, ніби від цього залежить життя, бо так і є».

Нагадаємо, що днями в Трампа знову стріляли, і судячи з усього, це не останній замах на його життя.

Вийти з мобільної версії сайту