Медіа Інформаційний Гід

Анатолій Шкрібляк про гуманітарну допомогу від “Добродія Фудз” Українській Спілці Целіакії

Вівсяні пластівці WOWOATS

Анатолій Шкрібляк, акціонер української компанії “Добродія Фудз”, яка входить до складу Agricom Group, розповів про гуманітарну допомогу у розмірі понад 1150 упаковок вівсяних пластівців для сімей з дітьми, які цього потребують, повідомляє “M.I.G.“.

Анатолій Шкрібляк, акціонер української компанії “Добродія Фудз”.

“Добродія Фудз”, що входить до складу Agricom Group, у рамках гуманітарного проєкту спільно з Українською Спілкою Целіакії та за підтримки Canada-Ukraine Foundation, передала понад 1150 упаковок безглютенових вівсяних пластівців WOWOATS членам спілки. Ця допомога знову спрямована до сімей, які виховують дітей із целіакією чи непереносністю глютену.

“Добродія Фудз” є першою та єдиною сертифікованою компанією в Україні серед виробників безглютенових вівсяних пластівців. На початку 2022 року компанія успішно пройшла міжнародний аудит і отримала Сертифікат про відповідність продуктів харчування стандарту AOECS (безглютеновий стандарт для виробників безглютенової продукції). У 2023 році сертифікат було підтверджено.

“Наше партнерство з Українською Спілкою Целіакії та Canada-Ukraine Foundation є важливим кроком у наданні необхідної підтримки родинам, які стикаються з труднощами через целіакію та непереносність глютену. Ми пишаємося тим, що можемо сприяти поліпшенню якості життя наших співвітчизників через надання допомоги,”- прокоментував Анатолій Шкрібляк, акціонер компанії “Добродія Фудз”.

Як раніше інформували наші джерела Залужний в ролі посла вирушив до Лондона для виконання нових обов’язків.

Вийти з мобільної версії сайту