Site icon Медіа Інформаційний Гід

Перші поставки українських стальних труб в Австралію

Українська промислова компанія, яка спеціалізується на виробництві сталевих труб та залізничної продукції.

Українська промислова компанія, яка спеціалізується на виробництві сталевих труб та залізничної продукції.

Українська промислова компанія “Інтерпайп” успішно завершила свій перший поставку трубної продукції до Австралії. Про це повідомляє “M.I.G.” з посиланням на INTERPIPE. У червні 2023 року компанія відвантажила пробну партію спеціальних товстостінних труб для австралійського виробника преміального бурового обладнання Harlsen Industries. Ця подія знаменує важливий крок у міжнародній експансії компанії та відкриває нові перспективи для подальшого розвитку на ринку Австралії.

Для відвантаження та митного оформлення продукції в Австралію “Інтерпайп” залучив логістичну компанію з Нідерландів. Такий підхід дозволив забезпечити безперебійну доставку та мінімізувати ризики затримок або непередбачених ускладнень.

Директор з продажу труб “Інтерпайп” на ринки Європи Іван Мазанка підкреслив, що австралійський клієнт роками закуповував труби в Євросоюзі, однак вирішив звернути увагу на виробників з інших регіонів. Це створило можливість для “Інтерпайп” продемонструвати свою конкурентоспроможність та здатність відповідати найвищим стандартам якості.

“Інтерпайп” вже знають у світі, нас запросили до співпраці, замовнику імпонує наша позиція щодо сталого розвитку та інтегрованого ланцюжка поставок. Це замовлення виявилось складним. Процес виробництва та логістики були нетиповими, тому були залучені партнери у Європі. Для клієнта дуже важливим фактором є якість кінцевого продукту, бо від цього залежить безпека експлуатації. Водночас вдале виконання цього замовлення може відкрити для компанії двері і до інших споживачів у Австралії”, – зазначив Іван Мазанка.

Про компанію “Інтерпайп”

“Інтерпайп” – українська промислова компанія, яка спеціалізується на виробництві сталевих труб та залізничної продукції. Продукція компанії постачається більш ніж у 50 країн світу через мережу торгових офісів, розміщених на ключових ринках Близького Сходу, Північної Америки та Європи. У 2023 році компанія реалізувала 387 тис. тонн трубної продукції та 95 тис. тонн залізничної продукції, продаж якої здійснюється під брендом KLW.
Загальна чисельність співробітників “Інтерпайп” становить близько 9,5 тис. осіб. Важливо відзначити, що 950 співробітників компанії служать у лавах Збройних сил України та інших силових структур, що свідчить про активну громадську позицію та підтримку країни у складний час.

У 2023 році компанія перерахувала до бюджетів усіх рівнів 4,4 млрд грн, що є рекордним обсягом сплачених податків та зборів. Це підкреслює значний внесок “Інтерпайп” у розвиток економіки України та соціальної інфраструктури.

Раніше інформували наші джерела, що Росія витратила $250 млн на ракетну атаку по Україні.

Вийти з мобільної версії сайту